Pasta ir nūdeļu veids un tradicionālās itāļu virtuves pamatēdiens. Pasta ar dārzeņiem un garnelēm ir populārs ēdiens Rietumu pasaulē. Ēdiens sastāv no pasta, dārzeņiem un garnelēm. Tajā ir daudz ogļhidrātu un olbaltumvielu. To bieži pasniedz ar tomātu vai sviesta mērci. Pasta ar dārzeņiem un garnelēm var būt veselīgs un sātīgs ēdiens. To var pagatavot iepriekš un uzsildīt. Pasta ar dārzeņiem un garnelēm var būt garšīgs un barojošs ēdiens jebkurā diennakts laikā.
Pasta pagatavošanas sastāvdaļas:
- Spageti 300 Gr
- Garneles 200 Gr
- Burkāni 3 gab.
- Ķiršu tomāti 10-12 gab.
- 3 krūzes cukini
- Zaļās pupiņas 200 Gr
- ķiploki 3 – 4 daiviņas
- garšaugi
- Sāls
- melnie pipari olīveļļa
Kā pagatavot pastas ar dārzeņiem un garnelēm
- Karstā eļļā apcep 2 ķiploka daiviņas, kas sagrieztas uz pusēm, izņem ķiplokus un pievieno garneles, tiklīdz tās kļūst smaržīgas. Garšojiet ar sāli un pipariem un cepiet dažas minūtes. Apkaisiet ar zaļumiem.
- Sagrieziet visus dārzeņus mazos kubiņos.
- Visi dārzeņi tiek apcepti (šeit izvēle ir katram darīt to kopā vai atsevišķi, es daru atšķirīgi atkarībā no laika) apceptus dārzeņus apvieno kopā. Pievienojiet smalki sagrieztus ķiplokus, sāli un piparus.
- Pastu vāriet sālsūdenī, līdz tie ir gatavi (laiks norādīts uz iepakojuma).
- Sajauciet makaronus ar dārzeņiem un garnelēm. Izbaudiet maltīti!