kēksiņi ar melenem

Garšīgi viegli melleņu kēksu receptes, kas jums patiks!

Ah, melleņu kēksiņi! Kurš gan var pretoties šo saldo, augļu kārumu valdzinājumam? Neatkarīgi no tā, vai tās ir brokastis, uzkodas vai deserts, šīs smalkmaizītes vienmēr ir trāpījums. Bet kas tos padara tik īpašus? Iegremdēsimies!

Sastāvdaļu saraksts

  • 2 tasītes universālo miltu
  • 1 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1/2 tējk sāls
  • 1/2 glāzes nesālīta sviesta, samiegota
  • 1 glāze cukura
  • 2 lielas olas
  • 2 tējk vaniļas ekstrakta
  • 1/2 glāzes piena
  • 2 tases svaigu melleņu

Instrukcijas

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190°C (375°F) un izklāj kēksiņu veidni ar papīra kārtiņām.
  2. Bļodā sajauc kopā miltus, cepamo pulveri un sāli.
  3. Citā bļodā izspied sviestu un cukuru līdz gaišam un pūkainam. Pievieno olas pa vienai, tad vaniļu.
  4. Pakāpeniski iemaisa sausās sastāvdaļas, pārmaiņus pievienojot pienu.
  5. Uzmanīgi iemaisa mellenes.
  6. Piepildiet katru kēksa kausiņu līdz 3/4 un cepiet 25-30 minūtes vai līdz zobu bakstāmā bļodiņa izkļūst tīra.
  7. Ļaujiet tiem atdzist un baudiet!

Related Posts