Image credit: https://www.russianfood.com/recipes/recipe.php?rid=152113

Draņiki no cukini ir garšīga un veselīga alternatīva tradicionālajām pankūkām. Tie ir gatavoti no sasmalcinātiem kabačiem, olām un miltiem, ir pilni uzturvielu un ar vieglu, pūkainu konsistenci. Ķirbīšu fritītes ir arī ļoti universālas, un tās var pasniegt ar saldiem vai sāļiem pildījumiem. Veselīgām brokastīm papildiniet tās ar svaigiem augļiem un jogurtu. Vai arī, lai pagatavotu gardu vakariņu ēdienu, pasniedziet tos kopā ar grilētu vistas gaļu un ceptiem dārzeņiem. Lai kā jūs tos ēstu, jums noteikti patiks draņiki no cukini!

Draņiki no cukini recepte:

Sastāvdaļas:

  • Sastāvdaļas: Cukini – 400 grami
  • Sīpols – 1 gabals
  • Ola – 1 ola
  • Milti – 3 ēd.k. (ar karoti)
  • Sāls – pēc garšas
  • Malti melnie pipari – pēc garšas
  • Eļļa – pēc garšas (cepšanai)

Instrukcijas draņikas no cukini pagatavošanai:

  1. Rīvējiet cukini uz rupjas rīves. Pievienojiet šķipsniņu sāls un atstājiet uz 5-7 minūtēm. Pēc tam izspiediet sulu.
  2. Ielieciet bļodā un pievienojiet rupji sarīvētu sīpolu. Pēc garšas pievienojiet sāli un piparus.
  3. Pievienojiet miltus un olu.
  4. Visu labi samaisiet.
  5. Uzkarsē pannu ar eļļu un ar ēdamkaroti izspied maisījumu, piešķirot tam vēlamo formu un lielumu.
  6. Apcepiet uz vidējas uguns no abām pusēm, līdz kļūst kraukšķīgi un brūni.
  7. Draņiki no cukini ir gatavi.

Related Posts